|
|
Sada je: pet sep 10, 2010 4:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
zafrkanka
Moderator
Pohvale: 107
Pohvaljen: 95 puta u 88 postova
Opomene: (0%)
|
 Re: Kako provodite ljeto?
Kod tebe pravo aktivno, ali nista drugo od tebe nismo ni mogli ocekivati Samo naprijed!
|
| čet jul 01, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
Edvin
Pohvale: 161
Pohvaljen: 73 puta u 68 postova
|
Ovo ljeto nešto sve nabrzaka na trzaka  Nikako da krene kako treba, a evo izgleda da će sada da se oduži i za prethodne godine (ako ga slučajno se spomene da nije bilo dobro i na vrijeme) ali hajde, sve je danas naopako pa može i jedno dva, tri godišnja doba Ja ljudi, jedva čekam na more da krenem, da budem i da budem...Sad' je ustajanje, krmeljanje, posao (na pauzi koji krugić na biciklu da se oči odmore od monitora) pa nazad posao, i eto, popodne što se ugrabi sportsko rekreativnih aktivnosti do spavanja dobro i jeste. Dodjes umoran i glavoboljan s posla pa bi se najeo i samo legao, ali ne dam si taj luksuz, nego najedi se, okupaj se pa bjezi gdje u prirodu...
_________________ Diamonds are forever...
|
| uto jul 13, 2010 8:34 am |
|
 |
|
valter
Pohvale: 75
Pohvaljen: 81 puta u 70 postova
|
Godišnji odmor završen,10 dana na Jadranu,bilo lijepo dok je trajalo.Teško i turobno se vratiti poslovnim obavezama i u ovaj yebeni fakat dobiti elana za nove radne pobjede.Možda je i bolje,ako već postoji mogućnost,godišnji odmor iskoristiti negdje pred kraj ljeta,krajem avgusta,tamam ono bude nekako s ćeifom.Ali odmor je odmor,kad god dodje dobro dodje.
_________________ Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara!!!
|
| uto jul 13, 2010 1:30 pm |
|
|
Slijedeći korisnici su se zahvalili za ovaj post
[Prikazi pohvale]
|
 |
|
zafrkanka
Moderator
|
Ja sam isto sve trka frka - bas se prepoznah u ovom Edvinovom opisu dana! Plus se kucimo, pa to oduzima poslijepodneva koja bismo mogli provesti u setnji ili ljencugarenju, ali sta ces, valja i tu obavezu predurati! Ja godisnjeg nemam gotovo do septembra, a posto ce ramazan, znaci nista prije sredine septembra necu ni koristiti - tako mi grah pao  , ali sretna sam ja, samo da imam posao (konacno)!
|
| uto jul 13, 2010 10:07 pm |
|
|
[Prikazi pohvale]
|
 |
|
bilosto
Pohvale: 46
Pohvaljen: 110 puta u 99 postova
|
ja se duboko izvinjavam, ali kad procitam da ovako mlad svijet vec kuka da im je odmora, a tek poceli da rade (par godina, to je zero points) meni dodje da usutim, al' ono totalno! pa, Đe vam je mladost?! sta kukate, zivi bili?! da radite po 12-14 sati dnevno, pa 'ajd... da vam covjek i oprosti, ali ovako... uredan posao, od 8 do 4 (ili neki drugi pocetak i kraj, ali svede se na isto), pa onda u slobodno vrijeme radite nesto sto vam je ceif, pa taman i da je biznis, pa mislim... really  ovo sve napisano se posebno odnosi na valtera: mlad, jak, u snazi, spreman i spretan, a samo kuka  salim se, naravno! (moram vas malo nalijepit, ne zamjerite vi meni, of kors) elem... gdje ja stadoh... stadoh na ono da smo skoro spremni... da, sutra idemo po thule box i nosaci i saso mange, u subotu idemo po wc i mi smo spakovani! nestrpljenje raste, a dani su sve duzi (u iscekivanju, naravno)... jos uvijek nisam pocela da provjeravam vremenske prilike, pa cak ni za onih prvih nekoliko dana dok budemo samo obilazili sve redom, jer necu da mi ista pokvari ovaj trenutni feeling... uzivajte u ljetu... ko zna, mozda ce slijedece biti jos gore 
_________________ Moj Potpis (krasopisom)
|
| sri jul 14, 2010 2:27 am |
|
|
[Prikazi pohvale]
|
 |
|
valter
Pohvale: 75
Pohvaljen: 81 puta u 70 postova
|
-Ma ne kukam ja na posao,poznat sam kao vrijedan i pošten čovjek(malo samohvale,haha...),za mene nikad nije bilo radnog vremena,radio sam i dan i noć da bi tek sada uspio doći na ono tvoje od 8 do 4.Ubija me ovaj bezobrazluk novopečenih gazdi i gazdica koji glume face u bijesnim džipovima,a nemaju kinte u džepu,samo gledaju kako da nekog zavale,pa pošten svijet i poštene firme grcaju u besparici i problemima. -E to je to,da citiram sam sebe:"Teško i turobno se vratiti poslovnim obavezama i u ovaj yebeni vakat dobiti elana za nove radne pobjede".
_________________ Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara!!!
|
| sri jul 14, 2010 9:27 am |
|
 |
|
Edvin
Pohvale: 161
Pohvaljen: 73 puta u 68 postova
|
Ja sam se sinoć najeo gljiva, i super mi je Neki dan sam na vikedici i drva cijepao, subota bila naravno, Dok je bilo svjetsko u fudbalu znao sam se vozikati po 30-40km do večernje tekme (nakon posla naravno) pa onda kupit market piva i zasjest uz tekmu Sve su to ljetne aktivnosti. Meni kada dodje ljeto, (dodje valjda i vama tada) hhh nista mi ne moze pokvariti raspolozenje, ali istina da samo cekam kad cu na more. Kada bi iz nekog razloga morao preskociti odlazak na godisnji, konkretno na more, ee mislim da bi mi onda sve ladje potonule... Kakvo ba kukanje, nema od toga nista...ali sikiranje na dnevnoj bazi zbog raznojakih gluposti, e to je svakodnevnica...valjda nezaobilazna...
_________________ Diamonds are forever...
|
| sri jul 14, 2010 10:47 am |
|
 |
|
zafrkanka
Moderator
|
|
| sri jul 14, 2010 5:54 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |